Η KKERS Claims Services χορηγός του συνεδρίου του EVU!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προεργασίες για το ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Έρευνας και Ανάλυσης Ατυχημάτων (European Association for Accident Research and Analysis – EVU) που θα πραγματοποιηθεί στις 5 με 7 Οκτωβρίου στη Λεμεσό.

Ανάμεσα στους χορηγούς του συνεδρίου βρίσκεται και η κυπριακή εταιρεία διαχείρισης απαιτήσεων KKERS Claims Services.

Πλατινένιος χορηγός του συνεδρίου είναι ο όμιλος DAT ενώ το συνέδριο στηρίζουν επίσης οι εταιρείες DSD Dr. Steffan Datentechnik Linz – Austria, Riegl και Analyzer Pro.

Στο συγκεκριμένο συνέδριο συμμετέχουν κάθε χρόνο πέραν των 250-300 συνέδρων με ομιλητές και συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Τα θέματα που παρουσιάζονται και συζητούνται στα συνέδρια του EVU αφορούν την οδική ασφάλεια, την τεχνολογία οχημάτων σε σχετικά θέματα, μεθόδους αναπαράστασης και διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων και τον ρόλο του ανθρώπινου παράγοντα στα ατυχήματα όπου οι παρουσιάσεις των ομιλητών προκύπτουν από επιστημονικές και ακαδημαϊκές μελέτες και ερευνητικά προγράμματα όπου δημοσιεύονται σε επιστημονικά περιοδικά του χώρου.

Ενδεικτικό της σημασίας αλλά και της αναγνώρισης του συγκεκριμένου συνεδρίου είναι το γεγονός ότι το περσινό συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο κτήριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείου Royal Apollonia Beach Hotel και το πρόγραμμα του περιλαμβάνει περισσότερες από 25 ομιλίες θέματα όπως βιομηχανική σε σχέση με τους τραυματισμούς από τροχαία ατυχήματα, τα εμπορικά οχήματα, τις αναπαραστάσεις οχημάτων, τα συστήματα ADAS και την Οδική Ασφάλεια!

H επιλογή της χώρας μας για αυτή τη μεγάλη διοργάνωση είναι μεγάλη τιμή για την Κύπρο και θα βοηθήσει στην αναγνώριση του υψηλού επιπέδου των επαγγελματιών του χώρου της ανάλυσης  και διερεύνησης τροχαίων ατυχημάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα του συνεδρίου εδώ.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Όπως κάθε χρόνο το συνέδριο προσφέρει τη δυνατότητα παρουσιάσεων στο ανοικτό φόρουμ, για θέματα σχετικά με την αναπαράσταση ατυχημάτων.

Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας στο συνέδριο εδώ.

Related Posts